Skip to main content

Style Options

Layout Style

Colors schema

Direction

Mediji

PIŠITE NAM

Dogodki

Napovednik

Novice

Vsebinski poudarki

Izjava tedna

  • Alojz Kovšca

    Alojz Kovšca: WHO je razglasil pandemijo, naša zahodna soseda doživlja grozljivo nočno moro, mi, v mislih imam odgovorne inštitucije države, pa se obnašamo, kot da imamo opravka z nedolžnim prehladom, ki bo Slovenijo po vsej verjetnosti zgrešil, ker smo tako ali tako majhna država. Dejstvo je, da nas je v teh dneh zadel celo meteorit, ne le virus Covid 19! Zato odprimo oči, vključimo zdravo pamet, ukrepajmo preden bo prepozno. Obnašajmo se odgovorno, poskrbimo za preventivno, a hkrati skrbimo za solidarnost do najbolj ranljivih in pomoči potrebnih državljanov.

  • Mitja Gorenšček

    Mitja Gorenšček, državni svetnik; v času, ko se soočamo s krizo, se čutimo še posebej odgovorni in poklicani, da skrbimo, da bodo ukrepi za blažitev krize, ki jih sprejema država, sorazmerni s težavami, ki jih kriza prinaša. Ves ta čas smo v tesnih stikih s podjetji, od katerih smo dobili mnogo informacij, prošenj in sugestij, kaj v tem času potrebujejo, ter le-te strnili v nekaj priporočil, ki smo jih posredovali tudi vladnim službam.

Kultura

Mediji

Državni svet zagotavlja javnost dela s pravočasnimi informacijami o delu s svojega področja.

 

Informacije so dostopne prek sporočil za javnost, napovednika, tiskovnih konferenc, objav na spletni strani ter drugih oblik sodelovanja z mediji in javnostmi, ter s publicistično dejavnostjo.

Copyright © 2020